facebook tracking

Vill du bli en del av vårt nätverk?

Lagotto erbjuder attraktiva och utvecklande konsultuppdrag för ledare och specialister inom Interim och Project Management. Vi arbetar nätverksbaserat med engagerade och handlingskraftiga konsulter som kombinerar en strategisk förståelse med ett praktiskt handlag. 

Vi annonserar sällan våra uppdrag utan vänder oss direkt till våra associerade konsulter. Är du intresserad av uppdrag som interimschef, specialist, projektledare och förändringsledare och vill vara en del av vårt nätverk? Välkommen att connecta med oss!


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Läs mer

#lagottosearch

I dagens komplexa omvärld är det ingen som sitter på alla svar. #lagottosearch är vårt initiativ till att, tillsammans med dig, utveckla, utmana och diskutera olika ämnen i vår omvärld. Vill du vara en del av det? Följ oss på Linkedin, Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Vill du anlita en interimskonsult?

Är du i behov av spetskompetens i linjen, centrala funktioner eller i kritiska affärsprojekt? Behöver du hjälp med att driva förändring? Vi hjälper dig att snabbt hitta rätt spetskompetens på management- och specialistnivå. Läs mer om hur vi kan förenkla och förbättra din vardag.

Läs mer om interim

Lagotto

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning info@lagottosearch.se 08-545 880 55 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor