facebook tracking
Ulrika Kjellberg

Ulrika Kjellberg

CEO & Executive Search

”Som ledare är det viktigt att du hittar ett hållbart sätt att leda och att du är en förebild för dina medarbetare! Att skapa den lyckade matchning som uppstår när företag och individ växer tillsammans är helt fantastiskt!”

Om Ulrika

Ulrika Kjellberg är en erfaren ledare som alltid är beredd att utmana det traditionella. Hon har en gedigen bakgrund inom kommunikation, marknadsföring och organisationer i förändring.

– Ett ämne som jag brinner för är vilka ledare och vilka kompetenser som behövs i dagens och morgondagens föränderliga och digitala samhälle. Det ställer höga krav på ledarskapet – hur du kommunicerar, sätter ihop ditt team och arbetar mot gemensamma mål. Det kräver ett transformativt ledarskap med en enorm tillit till medarbetare. Det är otroligt spännande att få arbeta med!

Tack vare sin långa ledarerfarenhet vet Ulrika vilka utmaningar som ställs på dagens chefer och ledare och vad som krävs för att bygga framgångsrika team. Hon utstrålar också stor nyfikenhet och engagemang.

 – Det är genom nyfikenhet som vi utvecklas! Jag ställer frågor tills jag förstår och går in på djupet. Jag delar gärna med mig av mina egna erfarenheter och värdesätter ett nära samarbete – jag är övertygad om att vi alltid är bättre tillsammans.

 

 

ulrika.kjellberg@lagottosearch.se

+4672-539 66 03

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor